Uw onderitel

Wie is Stefan?
Weet jij het, dan ik ook....

Met volle overgave van ieder feest een knaller proberen te maken; Stefan Wolter ziet het als zijn taak om dit te realiseren. Ondanks het feit dat deze “Wieërter Jong” helemaal alleen op het podium staat, geeft hij energie voor 10. 

Muziek en optreden is al jaren een grote hobby van hem en na jaren gekeken te hebben naar andere artiesten, heeft hij in 2018 besloten zelf te gaan optreden. Samen met Weerter tekstschrijvers is hij aan de slag gegaan om een repertoire op te bouwen en dat is zeker niet onverdienstelijk verlopen. In 2019 schreef Stefan zich in voor het LVK, waar hij meteen doorstoomde naar de halve finales. Met dat zelfde nummer, ‘Dit és zoeë schoeën’, won hij zelfs het CMC Alaif, waardoor hij provinciaal gezien veel aandacht kreeg.

De smaak te pakken, zeg dat wel. Stefan heeft veel geluk gehad met zijn muziek, maar heeft er dan ook wel hard voor gewerkt. Ieder jaar een nieuw liedje uitbrengen (voor de Vastelaovendj) en in de zomer de weg op om tijdens tuinfeesten/festivals/verjaardagen de tent op z'n kop te zetten.

Inmiddels is zijn repertoire groot genoeg om een avond te kunnen vullen en hij doet niets liever dan lekker samen met jullie een liedje zingen en een feestje bouwen.

Presenteren
Presenteren
Musical / Theater
Musical / Theater
Oktoberfest
Oktoberfest
Presenteren Vastelaovendj
Presenteren Vastelaovendj
R3Wind Acoustic
R3Wind Acoustic
Vastelaovendj
Vastelaovendj
Bruiloften
Bruiloften
Vastelaovendj
Vastelaovendj
Presentatie Oktoberfest
Presentatie Oktoberfest


 

 

 

 
Info
Instagram